19
Ma, Mar
17 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic, turiștilor și locuitorilor din zonă faptul că pe drumul județean DJ 103G (DN75) Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii lucrările de întreținere au intrat într-o nouă fază, respectiv cea de așternere de covor asfaltic. Este, astfel, vizat un sector de drum în lungime de 3,67 kilometri cuprins între kilometrul 27+300 si kilometrul 30+970.

Pe lângă asigurarea unei circulații normale, în condiții de siguranță, importanța lucrărilor e dată de faptul că acest tronson de drum asigură locuitorilor din zonă un acces rapid și facil la drumul național DN75, spre municipiul Turda. La fel de important e însă și faptul că lucrările vin în întâmpinarea numeroșilor turiști care vizitează zona de mare atracție pe care o constituie Rezervația naturală Cheile Turzii” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

În această etapă a lucrărilor a fost deja asfaltat un sector de drum în lungime de aproximativ un kilometru. Având în vedere condițiile meteorologice extrem de favorabile, lucrările se desfășoară într-un ritm susținut, fapt pentru care se preconizează o finalizare rapidă a acestora.

În prealabil, au fost executate o serie de lucrări pregătitoare privind refacerea sistemului rutier în zonele afectate, respectiv spargerea dalelor de beton deteriorate, plombări cu beton asfaltic și burdușiri.

Alături de turnarea de covor asfaltic, proiectul prevede inclusiv realizarea de acostamente, curățarea șanțurilor, rigolelor și podețelor.

 

Biroul de presă

21 mai 2018

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh