19
Ma, Mar
14 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cine a pășit în ultimii ani pe terenul sportiv de la Colegiul Național Mihai Viteazul din Turda știu că baza sportivă arată destul de rău, oricum, se află în continuă degradare.

Când imobilul în care învață elevii celui mai titrat Colegiu din Turda a fost renovat, cu circa 2 milioane de euro, curtea liceului și baza sportiv au rămas „praf”. Primarul actual, Cristian Matei, a dat dispoziție să fie reabilitată curtea și să se întocmească un plan de reabilitare a bazei sportive a liceului.

Un proiecte exista deja pe vremea fostului director Gheorghe Lobonț, atât pentru baza sportivă a CNMV, cât și pentru realizarea împrejmuirii elegantului colegiu, care nu ar putea arăta oricum, ci trebuie realizată o lucrare pe măsura frumuseții arhitecturale a clădirii principale. Probabil că proiectul a fost dezvoltat, în orice caz, pare finalizat. Acum, iată, „zorile se-arată”!

Veștile bune vin de la primarul turdean, Cristian Matei, care transmite: „La Colegiul Național Mihai Viteazu va fi construită cea mai modernă bază sportivă din municipiu! Primăria Municipiului Turda aproape a finalizat proiectul de dezvoltare și modernizare, la care se lucrează de la sfârșitul anului trecut. Acesta va fi înaintat agenților economici cu care suntem în discuții avansate, în vederea finanțării. Proiectul prevede înființarea a trei terenuri de tenis de câmp, a unui teren de baschet/handbal, modernizarea terenului de fotbal și aducerea lui la standardele impuse pentru joc în divizia C și posibilitatea de antrenament pentru divizia A. De asemenea, în jurul acestuia va fi construită o pistă de atletism. Ne dorim ca în curând toți elevii și iubitorii de sport să poată beneficia de această investiție”, susține primarul turdean care a publicat pe pagina sa de Facebook și câteva capturi electronice din proiect.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh