19
Ma, Mar
17 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O echipă de funcţionari ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie publică de interes judeţean aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean, se va deplasa marţi, 29 mai a.c., începând cu ora 9.30, în localitatea Băişoara, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor pentru întocmirea cărţilor de identitate.

În acest context, cetăţenii de pe raza localităţii care au cărţile de identitate expirate sau care urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, precum şi persoanele aflate în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate şi cei care solicită viză de reşedinţă sunt invitaţi să se prezinte cu toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate la sediul Primăriei comunei Băişoara.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor ce se impun în această etapă, premergătoare întocmirii cărţii de identitate, respectiv de preluare a imaginilor, cererilor şi documentelor necesare, funcţionarii Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor beneficiază de sprijinul angajaţilor din cadrul Primăriei Băişoara, precum şi de colaborarea organelor de poliţie locale.

         Reamintim faptul că, pentru a veni în spijinul clujenilor, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Cluj se deplasează periodic în comunitățile județului cu staţia mobilă de preluare a imaginilor, cererilor şi documentelor necesare pentru eliberarea actelor de identitate. Dotată cu aparatură modernă, aceasta a fost achiziţionată în cadrul proiectului europen ,,Modernizarea activităţilor de evidenţă a persoanelor din judeţul Cluj” câştigat și implementat de Consiliul Judeţean Cluj.

 

Biroul de presă

25 mai 2018

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh