28
Joi, Mar
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cei de la Asociația Pro Infrastructură, care monitorizează lucrările de pe marile proiecte de infrastructură din transporturi susțin că lucrările de la autostrada pomenită în titlu stagnează. Ei analizează situația și prezintă și posibilele cauze:

„Vă aducem noi cadre aeriene de pe Autostrada Transilvania (A3) între Câmpia Turzii și Chețani (Luduș), tronson lung de aproape 15,7 km construit de compania Straco.

La începutul lunii iulie (link: http://bit.ly/2N8SgJi) am anunțat că există un risc ridicat de încetinire sau chiar de oprire a execuției pe acest șantier din cauza unor lucrări neplătite de CNAIR constructorului. Din păcate am avut dreptate, progresul de la ultima filmare fiind insesizabil, mai ales pentru această perioadă a anului.

S-a avansat la capătul dinspre Câmpia Turzii la devierea DN15 necesară pentru construirea pasajului ce va supratraversa autostrada, la forajele pentru pilele podului peste Arieș și în câteva zone punctuale la terasamente.

În ritmul actual, finalizarea în 2019 este imposibilă, transformând astfel lotul vecin (care va fi gata cel mai probabil în 2019) într-un nou muzeu de 18 km între Chețani și Iernut.

Fuga de răspundere proverbială a oficialilor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și neasumarea unor plăți justificate, combinate cu insolvența Straco, riscă să arunce și acest proiect într-un blocaj de durată. Solicităm CNAIR să rezolve, împreună cu antreprenorul general, problemele și disputele contractuale în cel mai scurt timp”, arată cei de la Pro Infrastructură.

Urmăriți filmarea din dronă aici: https://youtu.be/zCRS6-14Uxw

Vezi mai multe foto aici: https://www.facebook.com/proinfrastructura/?fb_dtsg_ag=AdwWYdTGY7NNH3DjYCWSaRWS8iZsmV6Me0SO57bv0DA4xw%3AAdx1uFmVyHw9QHZi1_D4vaNicLpmiBmyGSvrP5VjwnARoQ

Sursa foto: Asociația Pro Infrastructură

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh