29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, împreună cu cei doi vicepreședinți, domnii Marius Mînzat și Vakar Istvan, au primit joi, 29 noiembrie 2018, vizita oficială a Eminenței Sale Francesco Cardinal Monterisi, arhipreot emerit al Bazilicii papale San Paolo fuori le Mura din Roma. În cadrul vizitei, Înaltul Prelat a fost însoțit de către Excelența Sa Ducele Fabrizio Mechi, Prorectorul Cav. Camillo Torta, Consulul Onorific al Italiei în Cluj Massimo Novali, Prof. univ. dr. Vasile Dâncu, precum și de alte oficialități.

            „Vizita Înaltului Prelat ne-a onorat și ne-a bucurat în mod deosebit, cu atât mai mult cu cât sentimentele de gratitudine și considerație față de relația noastră de colaborare au fost consfințite prin diploma acordată instituției pe care o conduc. Ceea ce ne dorim este ca în perioada următoare aceste relații să cunoască o continuă dezvoltare”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

            Scopul principal al întâlnirii l-a reprezentat acordarea unei diplome, în semn de apreciere și bună colaborare, Consiliului Județean Cluj. Distincția a fost oferită de către Eminența Sa, în calitate de delegat oficial al Sfântului Scaun, cât și ca fondator și conducător onorific al Academiei Internazionale Mauriziana, instituție deschisă cu scopul de a face opere de caritate.

            Pe parcursul acestei întâlniri, președintele forului administrativ județean a făcut o scurtă prezentare a activității Consiliului Județean Cluj și a proiectelor prioritare menite să contribuie la dezvoltarea domeniilor educațional, medical, cultural sau a infrastructurii rutiere. Totodată, președintele Alin Tișe a făcut și o trecere în revistă a instituțiilor aflate în subordinea forului administrativ județean, evidențiind importanța Parcurilor Industriale administrate de către societatea Tetarom S.A. și a facilităţilor oferite de acestea.

            Nu în ultimul rând, în contextul perioadei extrem de importante pentru toți românii pe care o traversăm, domnul Alin Tișe le-a vorbit înaltelor oficialități prezente și despre evenimentele și manifestările culturale și expoziționale derulate sub egida Consiliului Județean pentru a marca Centenarul Marii Uniri.

 

 

Biroul de presă

29 noiembrie 2018

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh