27
Sam, Apr
1 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
 Astfel de proiecte ne demonstrează că visele devin realitate doar cu multă muncă și răbdare. Astăzi, doamna primar - Elena Daniela Mănăilă, însoțită de reprezentanții AFIR, a efectuat recepția finală a lucrărilor de construire a Capelei Mortuare din satul Ceanu Mic.
Proiectul a fost inițiat în anul 2020, când Consiliul Local Tureni a aprobat hotărârea de construire a capelei. În 2020 și 2021 am întabulat terenul, am realizat documentația și am solicitat finanțare. În 2022, a fost pusă piatra de temelie, iar astăzi lucrarea este gata - 4 ani în care am muncit, luptându-ne cu birocrația și procedurile legale, la fel ca la toate proiectele.
Vedeți dumneavoastră, dragi cetățeni, pentru fiecare proiect de dezvoltare pe care îl implementăm la Tureni, munca „din spatele” muncii este una cu adevărat titanică. Trebuie adoptate proiecte de hotărâre, întabulat teren, obținute avize, certificate, autorizații, apoi trebuie realizată licitație publică de construire, abia apoi poate să înceapă o construire. Desigur, un politician a cărui activitate se rezumă la o bârfă în sat n-are de unde să știe ce implică elaborarea și implementarea unui proiect de construire ... ei știu doar să dea din gură!
Dar acum nu este despre consilieri pizmași, ci despre un proiect care aduce normalitatea la Ceanu Mic. Cetățenii își vor putea înmormânta rudele și pe cei dragi în condiții normale, europene, într-o clădire dotată cu utilități, împrejmuită și „generoasă” din punct de vedere al spațiului!
Misiune îndeplinită!
 
PS: De asemenea, pregătim o capelă nouă la MĂRTINEȘTI! Proiectul a fost depus la Compania Națională de Investiții și a fost trecută pe lista sinteză!
 
Biroul de presă Primăria Comunei Tureni
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh