20
Sam, Apr
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Având în vedere obligativitatea fiecărui cetăţean român de a deţine un act de identitate valabil, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Turda face un apel către toţi cetăţenii turdeni şi a comunelor arondate(Mihai Viteazu, Moldoveneşti, Iara, Valea Ierii, Băişoara, Sănduleşti, Tureni, Ciurila, Aiton, Petreştii de Jos), de a-şi verifica termenul de valabilitate al acestora.

Raportat la aspectele mai sus menţionate, solicităm persoanelor care deţin acte de identitate cu termen de valabilitate expirat sau a căror documente sunt pierdute, furate, distruse sauspclep_turda deteriorate, etc., şi care au domiciliul pe raza Municipiul Turda şi în comunele indicate, să se prezinte la Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Turda pentru eliberarea unei noi cărţi de identitate.

În privinţa actelor necesare eliberării actului de identitate şi a programului cu publicul vă invităm să accesaţi secţiunea “Acte de identitate” de pe pagina oficială a SPCLEP Turda: http://evp-turda.ro/.

 

 

 

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh