18
Joi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Blocul „O", din Piaţa Romană a fost mutat din nou de către Consiliul local Turda în proprietatea Ministerul Administraţiei şi Internelor.
Transferul s-a produs la prima şedinţa ordinara din acest an, când consilierii locali şi-au dat aprobarea prin vot pentru transferul clădirii din domeniul public al oraşului în cel privat al statului. Consilierul local PRM, Doru Anca, a ţinut să ia cuvântul în timpul şedinţei pentru a sublinia că, într-adevăr costurile de finalizare a blocului cu 10 etaje din sensul giratoriu sunt prea mari pentru posibilităţile municipiului.
În solicitarea adresată de Minister Consiliului local Turda se comunică autorităţilor locale din Turda că dispune de „capacitatea economico-financiară necesară finalizării construcţiei blocului".
Blocului „O" are 28 de apartamente pe două scări.
Structura de rezistenţă, şarpanta şi învelitoarea sunt finalizate, zidăria exterioară este realizată în proporţie de 80 la sută.
Zidăria interioară este gata doar în proporţie de 50 la sută, iar din instalaţiile sanitare s-au montat doar zece procente.
Potrivit raportului de specialitate întocmit de administratorul public Radu Crişan, stoparea lucrărilor la blocul „O" a dus la degradarea clădirii, astfel că în prezent există pericolul desprinderii unor părţi din clădire.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh