20
Sam, Apr
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Local al municipiului Turda a aprobat, în sfârşit finanţarea unei investiţii dorite de generaţii de turdeni, după ce bazinul de la Băile comunale a devenit inutilizabil.

 

Obiectivul de investiţii „Bazin de înot didactic şcolar” a fost demarat iniţial pe cheltuiala Companiei Naţionale de Investiţii iar finanţarea a fost sistată ca urmare a crizei economico-financiare.

Bazinul este una dintre promisiunile făcute de primarul turdean în campania electorală din 2008 când Ştefănie a spus că un bazin de înot va fi edificat la Turda până cel mai târziu în 2012.

Istoricul acestei construcţii, dorită şi visată de generaţii de turdeni, a început cu transmiterea în folosinţă gratuită a terenului în suprafaţă de 3000 de metri pătraţi, către Compania Naţională de Investiţii SA, pe durata construirii obiectivului „Bazin de înot didactic şcolar”.

Finanţarea pentru anul 2010 a fost stabilită la suma de 2.500.000 lei, sumă de bani alocată din bugetul local al municipiului Turda.

În hotărârea luată de aleşii locali se prevede faptul că autorităţile locale îşi asumă responsabilitatea alocării sumelor necesare pentru finanţarea lucrărilor de execuţie ce vor fi realizate în 2011, inclusiv taxe, avize şi cota forfetară a Companiei Naţionale de Investiţii.

Conform devizului general valoarea totală a lucrărilor a fost estimată la 4,6 milioane de lei, sumă care, pe parcursul derulării contractului, poate fi suplimentată.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh