25
Joi, Apr
3 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

O premieră tehnologică a fost consemnată la ultima ședință a Consiliului local Turda. Un consilier local și-a adus tableta de ultimă generație la masa de lucru. Nu ne-a surprins că alesul care și-a argumentat anumite poziții cu demonstrații,  la fața locului, făcute cu ajutorul avansului tehnologic a fost chiar pesedistul Cristian Matei.

”Mă aflu chiar acum pe site-ul Camerei Deputaților” a spus la microfonul ședinței consilierul local PSD, intrând în istoria locală ca primul ales care folosește internetul ”live”, chiar în timp ce este angrenat în acțiunea de dezbatere a unui proiect de hotărâre.

Thumbnail imageBravo politicianului avansat care a tras, practic un semnal de alarmă pentru unii dinozauri care nu mai au ce căuta în foruri care ne hotărăsc soarta, politicieni rămași în urmă din mai multe puncte de vedere, printre care și în plan tehnologic.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh