20
Sam, Apr
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Pagina Primăriei Turda te surprinde de oricâte ori ai nevoie de o informație. Așa, de pildă, se întâmplă când cauți sectorul ”mass media”. Ți se deschide o înșiruire de publicații, dintre care multe, din păcate, sunt de mult ieșite de pe piață.

Așa m-a surprins, de exemplu, apariția ca redactor șef la două publicații a lui Ladanyi Emese, deși aceasta a fost primul jurnalist local care a intrat în politică, îmbrăcând haina Uniunii Democratice Maghiare din România. Ea a fost urmată mai apoi de Viorel Crișan (care apare la informațiile despre One TV), devenit PD-L-ist în filiala condusă de nașul său, Cristian Haiduc, la Câmpia Turzii. Revenind la subiectul prezentului articol, aflați dragi lucrători din primărie în a căror sarcina cade și actualizarea informațiilor pentru a nu duce lumea în eroare, că nu numai că Ladanyi Emese a devenit politician și nu mai scrie la vreo publicație, dar nici publicațiile unde este trecută redactor șef nu mai există: Select 21 Revista mondena, Editor: SC Optima Press SRL, și ARANYOSSZEK, Editor:Garamond, Manager:Eugen Florea.

În plus, Ziarul As, nu mai apare pe piață de câțiva ani, iar la 15 minute sunt cu totul alte persoane care se ocupă de publicație, la fel ca în cazul singurului săptămânal rămas pe piață, Ziarul 21. Inclusiv, la redacția Radio Transilvania ar mai trebui să vă informați, pentru că și acolo apar persoane de mult plecate din acea instituție.

Mai sunt și alte pagini din site-ul primăriei care nu sunt actualizate sau ale căror informații lasă de dorit din punct de vedere al veridicității, însă, deocamdată ne limităm la a vorbi despre informațiile legate de redacțiile instituțiilor media din oraș.

Dincolo de supărările aiurea provocate celor care ar trebui să aibă grijă ca pe site-ul primăriei să nu apară tot felul de informații greșite, aceștia ar trebui să se gândească la faptul că sunt plătiți din banul public pentru a gestiona o oglindă a municipalității iar delăsarea nu este o opțiune, în cazul lor. Mai ales că ei sunt cei care țin legătura cu mass media din oraș și îi cunosc pe toți reprezentanții presei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh