29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După recenta finalizare a lucrărilor de asfaltare pe drumul judeţean DJ 103H Scrind – Săcuieu – Bologa care au vizat un sector în lungime de 4,7 kilometri, mai exact de la kilometrul 13+450 până la kilometrul 18+150, au fost demarate lucrările pregătitoare în vederea asfaltării ultimului sector de drum rămas neasfaltat, în lungime de 1,2 kilometri, de la kilometrul 18+150 până la kilometrul 19+250.

Asfaltarea integrală a drumului judeţean DJ 103H Scrind – Săcuieu – Bologa va asigura o legătură rapidă şi facilă între drumul naţional DN1 (prin localitatea Bologa) şi drumul judeţean 108C care traversează zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor, scurtându-se în mod considerabil un traseu care necesita folosirea drumului naţional DN1, din localitatea Bologa până la Huedin, apoi a drumului naţional DN1 R, de la Huedin până în localitatea Călata, şi a drumului judeţan DJ 108C, pe direcţia Călata – Mărgău – Scrind.

Marele avantaj al lucrărilor de asfaltare de pe acest drum se referă la faptul că în acest fel se deschide o nouă rută de acces, extrem de facilă şi mult mai scurtă, spre una dintre cele mai frumoase zone montane ale judeţului, o alternativă de legătură viabilă între unul din cele mai circulate drumuri naționale din România - DN1 și extrem de atractivele obiective turistice din Munții Apuseni” a declarat domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh