24
Mie, Apr
10 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Primăria Municipiului Câmpia Turzii a demarat acţiunea de capturare a câinilor fără stăpân de pe raza administrativ-teritorială.

Câinii capturaţi sunt transportaţi la Centrul de ecarisaj din comuna Bogata, unde sunt deparazitaţi, vaccinaţi, sterilizaţi şi identificaţi prin crotaliere. La centrul de ecarisaj sunt cazaţi timp de minimum 14 zile, în funcţie de starea acestora, după care, dacă nu sunt adoptaţi, sunt eliberaţi.

Deţinătorii de câini sunt atenţionaţi să nu-i lase liberi pe domeniul public. Plimbarea câinilor în locurile publice este permisă numai sub supravegherea unui însoţitor, cu lesă şi botniţă, în caz contrar fiind consideraţi fără stăpân.

Rugăm populaţia să nu intervină în acţiunea de capturare a câinilor. Procedura este prevăzută de OUG nr.155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân cu modificările şi completările ulterioare şi are ca scop controlul numărului de câini fără stăpân şi a stării de sănătate a acestora.

Totodată, prin această acţiune Primăria răspunde numeroaselor sesizări venite din partea cetăţenilor care au solicitat măsuri în acest sens.

Proprietarii care detin caini bolnavi , sau au in plus un numar de caini pe care nu doresc sa-i mai intretina, sunt rugati sa nu-i abandoneze pe domeniul public si sa apeleze la Serviciul de Ecarisaj al Primariei. Persoana contact : dr. Irimies Alin- tel. 0727391707.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh