29
Vi, Mar
17 New Articles

Opinie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cei care merg la cimitirele cartierului Oprișani, cu ocazia Luminației, constată că distrugerea mediului înconjurător al municipiului Turda continuă „în draci”. Un peisaj selenar, dacă exceptăm prezența apei, te face să te gândești la cât de coruptă este țara aceasta dacă nu poate găsi o metodă de a stopa excavările ilegale, cu toate demersurile făcute de diferite organisme, de la administrația locală la OMG-uri, de la presă la Poliție.

Probabil că distrugerile se vor opri doar când în zonă autostrăzile se vor fi finalizat. Însă ce rămâne în urmă? Gropi care se umplu încet cu apă, locuri din care, probabil, pânza freatică a întregii zone poate fi contaminată.

Citește aici și alte articole pe despre același subiect:

Semnal de alarmă: Morții noștri nu se pot odihni din pricina exploatărilor ilegale de balast!

Excavări ilegale - balast - lângă Turda

Deșertarea gunoiului unde ne taie capul – un fenomen care pare scăpat de sub control

Primarul Cristian Matei: „Au spart conducte de gaz și apă, lucrează mai ales noaptea, mormintele sunt la un pas să cad în apă!”

Primarul Matei și Poliția Locală au constatat că, în ciuda ordinului de sistare a excavărilor, ele continuă

Mă și mir cum nu le crapă obrazul de rușine procurorilor, anchetatorilor de la poliție sau DNA, dar mai ales celor de la Garda de Mediu și de mai sus, care ar putea stopa aceste exploatări ilegale care, cu siguranță, îi îmbogățesc pe „băieții deștepți”.

Cât de gros vă poate fi obrazul?

 

Vezi aici o galerie foto de marți, 31 octombrie: http://turdainfo.ro/index.php/ionel3/12297-exploatari-ilegale-de-balast-la-turda-au-fost-amendati-si-atat

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh