16
Ma, Apr
14 New Articles

Film, muzică, divertisment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipa de selectie ClujShorts a finalizat cu succes vizionarea a peste 1000 de filme, din toate colțurile lumii,  înscrise  pentru ediția din 2018 de ClujShorts. Alegerea filmelor care vor fi proiectate va mulțumi pe toată lumea indiferent de vârstă sau ocupație. Mai mult... organizatorii garantează că fiecare spectator va gasi cel puțin un film, exact pe gustul său.

Echipa de selecție, condusă de Rareș Stoica, directorul artistic ClujShorts, a reusit să vizioneze toate productiile înscrise. Membrii echipei de selecție, în număr de 7 sunt, fie, specialiști în cinematografie sau cinefili înrăiți cu pregătire în alte domenii de activitate; din motive de confidențialitate aceștia sunt păstrați sub anonimat. Fiecare producție a fost notată de la 1 la 10 de fiecare dintre cei 7 membri, astfel că doar cele mai bune filme de scurt-metraj vor ajunge să fie vizionate de către dumneavoastră în primăvara lui 2018, la Cinema Victoria. Anul acesta membrii echipei de selectie au avut cea mai dificilă sarcină din istoria de 5 ani a festivalului, pe de o parte datorită numărului mare de filme înscrise, iar pe de altă parte din cauza nivelului ridicat  de calitate al acestora. 160 de filme de scurt- metraj vor constitui ediția a VI-a de ClujShorts ISFF. Felicitări celor aleși.

Organizatorii Festivalului mulțumesc celor peste 1000 de regizori și producători din întreaga lume care vor face posibilă o ediție plină de diversitate și surprize. Asemeni anilor precedenți, țările participante sunt mult prea multe pentru a fi enumerate și se întind pe toate continentele. 

Lista filmelor care vor fi proiectate primăvara aceasta o gasiti pe site-ul oficial al festivalului clujshorts.ro sau pe pagina de facebook Cluj Shorts International Short Film Festival.

Următoarea etapă este stabilirea filmelor care îndeplinesc condițiile stabilite de organizatori pentru a intra in competiția oficială. Acestea vor ajunge la juriul festivalului pentru a fi analizate în cel mai mic detaliu. Astfel, Duminica 29 aprilie, în cadrul Galei de premiere ClujShorts vom afla câștigătorii ediției de anul acesta la toate categoriile premiate.

Va fi un ClujShorts de excepție. 

Pin It