21
Sam, Apr
32 New Articles

Gastronomie
Typography

INGREDIENTE (8 bucăti): 500 gr făină BL55 160 ml lapte încălzit la 37° 60 ml apă 13 gr drojdie proaspătă de bere 25 ml ulei de măsline 7 gr sare 100 gr brânză ricotta MOD DE PREPARARE: Incalziti apa si laptele la 37° (daca nu detineti un termometru incercati lichidul cu degetul, orientati-va sa aiba […]

Citește mai mult din acest articol

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh