16
Lun, Iul
34 New Articles

Gastronomie
Typography

Dupa ce am fasonat carnea de miel am ales bucatelele fără valoare, le-am curatat de pielite si am făcut aceste chifteluțe numai bune pentru aperitiv. INGREDIENTE: 350 gr carne miel macră, fără pielite, rezultată din fasonarea cărnii 2 felii pâine albă fără coajă  1/2 pahar lapte 1 ou mic 1 tijă de usturoi, doar partea […]

Citește mai mult din acest articol

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh