29
Vi, Mar
17 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Autoritățile locale din comuna Mihai Viteazu, pline de oameni extreme de abili, chiar șmecheri, au mai făcut o gafă, din dorința de a epata. Chiar dacă ai la îndemână un buget mai mare ca alte comune similar, ca urmare a prezenței depozitului Kaufland pe tarlaua ta, este bine să îți menții modestia și să nu încerci să-ți ”aburești” locuitorii.

De săptămâni întregi, bunăoară, primarul comunei Mihai Viteazu, Ioan Zeng, a anunțat cu emfază, pe site-ul primăriei și nu numai, că vor fi organizate, nici mai mult nici mai puțin decât ”Zilele localității Mihai Viteazu”, în perioada 22-24 august. Adică trei zile de sărbătoare, ca municipiile de talia Câmpiei Turzii sau chiar mai mari, ca Turda.

Zeng-Ioan-pamfletNumai că, atunci când vizionăm programul manifestărilor, chiar pe site-ul Primăriei Mihai Viteazu, ne podidește plânsul din cauza râsului întrucât, la Ziua I, vineri 22 august 2014 este trecută o singură activitate, desigur, ea singură motiv de sărbătoare pentru întreaga suflare a comunei: ”ora 18 – primirea grupurilor și cazare”. Atât. Și cu asta a trecut deja o zi din cele trei ale manifestărilor intitulate ”Zilele localității Mihai Viteazu” , locuitorii, epuizați de atâta distracție s-au dus la casele lor, făcându-și probleme dacă vor mai putea petrece a doua zi, după oboseala primei.

mv-pamflet-3A doua zi, 24 august, într-adevăr, o zi în care, de la ora 15 oamenii s-au putut distra până seara când focurile de artificii au marcat încheierea ”Zilelor localității Mihai Viteazu”, aceasta fiind ceea ce autoritățile ar fi putut numi Ziua comunei Mihai Viteazu ( nu trebuie să ne fie rușine că este doar o comună, nu oraș sau municipiu) ori Ziua Fiilor Satului Mihai Viteazu, cinstit, onest, modest.

Programul ”Zilelor localității Mihai Viteazu” nu mai continuă pe afișul publicat pe site-ul Primăriei Mihai Viteazu cu ziua de 24 august, aducându-ne aminte de vorba populară conform căreia

”Cei Patru Apostoli au fost trei,

Luca și Matei,

mv-pamflet-2Dar am tras cu tunu’

Și-a rămas doar unu.”

Așa și cu ”Zilelor localității Mihai Viteazu”, 22-24 august, care în loc să fie trei, cum se lăudau organizatorii, a fost vorba doar de una și aceea abia dup orele amiezii…

mv-pamflet-4Dar poate autoritățile din Mihai Viteazu au uitat doar să continue programul cu ziua a treia având în program ceva de genul: ”ora 12 – plecarea grupurilor”, caz în care ne facem ”mea culpa” și recunoaștem că la Mihai Viteazu s-a petrecut trei zile și trei nopți… în grup sau cu grupurile.

Să fim corecți!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh