29
Vi, Mar
19 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Sintagma din titlu poate fi adevărată atâta timp cât alesul local, aflat la al doilea mandat, neconsecutiv, Nicolae Roș, a solicitat colegilor săi să aprobe propunerea sa de a scoate din regulamentul consiliului local articolelor 42

și 43, având următorul conținut:

 

art. 42 ”Se interzice intrarea în sala de şedinţe a consilierilor şi a altor persoane sub influenţa băuturilor alcoolice. În caz de suspiciune preşedintele de şedinţă dispune imediat din proprie iniţiativă sau la cererea altor consilieri efectuarea testului corespunzător şi dacă este cazul evacuarea celui în cauză din sala de şedinţe. În caz de nesupunere măsura se pune sub aplicare de către reprezentanţii Poliţiei Comunitare.”

art.43 ”Pentru fiecare şedinţă, prin grija Secretarului, se vor asigura  mijloacele tehnice necesare efectuării testului de alcoolemie.”

Mișto-ul de șantier, făcut de Nicolae Roș la adresa fostului viceprimar Mircea Irimie a continuat și după ce acesta a părăsit sala de ședințe, ceea ce ne vorbește despre caracterul omului care vorbește pe la spate, în loc să-i spună  în față celui despre care vorbește ”numai de bine”, spunând că ”Eu cred că domnul viceprimar, în locul legii 215 a citit decretul 400 și de aceea a propus”.

Dar aceste ieșiri sunt ”nimic” față de ieșirile pe care le va avea, prevedem noi, față de reprezentanții presei care îi fac probleme. Să vedeți cum o să ne ia cu studiile, cu diplomele, cu titlurile. Ce să-i faci, ”cum e turcu’ așa-i pistolu’”, apropo de șeful său de partid de la București, cu care are în comun  școala UTC-ului. Dar am făcut și noi școala aceea, le știm șmecheriile.

Revenind, dacă nu vrei să vii băut la ședințele de consiliu local, de ce ai vrea să scoți aceste prevederi regulamentare? Este o întrebare retorică dar care ne dă de gândit. Consilierul Nicolae Roș susține că aceste prevederi nu au nici o bază legală și compromit imaginea consiliului local. Roș a fost susținut de Emil Molnar.

Chiar, stimați cititori? Vi se pare că aceste prevederi trebuie să rămână sau să fie scoase? Oricum, pe Roș și pe ai săi nu îi interesează opinia dvs., le-au scos oricum.

Același consilier a mai modificat o prevedere a vechiului regulament. Dacă vechiul regulament prevedea una-două ședințe pe lună, Roș a propus iar colegii au aprobat ca de acum încolo să se lucreze mai puțin, o singură ședință de comisie pe lună. Deși munca și-au redus-o, nu am auzit nicio cerere de diminuare a indemnizației pe care o primesc.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh