20
Sam, Apr
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 24 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, în urma probatoriului administrat, au dispus măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru un bărbat de 41 de ani din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Cluj, pentru săvârşirea infracţiunilor de: refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Magistraţii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă.

 În fapt, la data de 7 mai a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda, l-au depistat pe bărbat conducând, sub influenţa alcoolului, un autoturism pe raza municipiului Turda, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta refuzând prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 22 iulie a.c. bărbatul a fost depistat din nou de către poliţişti conducând  sub influenţa alcoolui pe raza localităţii Mihai Viteazu, cu toate că avea dreptul de a conduce suspendat, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de peste 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Azi, 25 iulie, Judecătoria Turda a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj vor continua impunerea cu fermitate a legii pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh