28
Joi, Mar
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Statistica realizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj referitoare la activitatea angajaților din această instituție în primele 6 luni ale anului 2017 arată că numărul de accidente rutiere este în scădere ușoară, față de aceeași perioadă a anului trecut.

Pe linie de poliţie rutieră, prioritatea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a fost şi rămâne în continuare prevenirea şi reducerea accidentelor de circulaţie grave, cât şi a consecinţelor acestora.

În perioada analizată pe raza judeţului Cluj au fost înregistrată o scădere a numărului de accidente de circulaţie grave (-8) față de perioada similară a anului 2016, fiind înregistrată și o scadere a numărului de persoane decedate în astfel de evenimente rutiere (-2).

Principalele cauze ale producerii accidentelor grave de circulaţie au fost viteza neadaptata la condițiile de drum (ponderea 19%), traversare neregulamentară pietoni (15%), neacordare prioritate pietoni (14%) și neacordare prioritate autovehicule (11%) 

Poliţiştii rutieri au constatat 665 infracţiuni la regimul rutier și au fost nevoiți să aplice 32.220 sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute în vederea suspendării sau anulării 3.123 permise de conducere şi retrase 869 certificate de înmatriculare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh