28
Joi, Mar
23 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii rutieri acţionează în permanenţă pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi responsabilizarea participanţilor la trafic.

În acest sfârşit de săptămână, în cadrul acţiunilor derulate, poliţiştii au constatat  diverse infracţiuni rutiere, majoritatea dintre acestea referindu-se la consumul de alcool. 

La data de 28 octombrie a.c., poliţiştii din Turda au depistat  un bărbat, de 52 de ani, din comuna Mihai Viteazu, care conducea un autovehicul pe DN75, prin localitatea Corneşti, având o concentraţie de peste 1,20 mg/l alcool  în aerul expirat.

De asemenea, la data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 18:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 27 de ani, din judeţul Maramureş, care conducea un autoturism pe strada Corneliu Coposu, având o concentraţie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 00:40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Mihai Viteazu, având o concentraţie de peste 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea  o autoutilitară pe DJ 107L, pe raza localităţii Crăeşti, având o conetraţie de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 01:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca  au depistat un bărbat, de 50 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Plopilor, având o concentraţie de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 28 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 40 de ani, din Săvădisla, care conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, având o concentraţie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

 

 

În toate aceste cazuri au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

 

Participanţii la trafic sunt principala verigă în lanţul siguranţei rutiere. Poliţiştii vor continua acţiunile pentru responsabilizarea acestora şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh