29
Vi, Mar
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 3:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda,  Biroul Rutier, au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Calea Victoriei.

La faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat, de 23 de ani, din Câmpia Turzii, la volanul unui autoturism care se afla în afara părţii carosabile, oprit într-o ţeavă de furnizare a gazelor naturale.

Cel în cauză a refuzat să fie transportat la spital pentru investigaţii medicale suplimentare. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că nu se afla sub influența alcoolului.

Fiindu-i solicitate documentele de identitate şi ale autoturismului, conducătorul auto nu a fost coerent, motiv pentru care a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru a se stabili dacă acesta se afla sub influența  substanţelor cu efecte psihoactive.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh