28
Joi, Mar
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 07.12.2017, în urma activităţilor de cercetare penală efectuate în dosarul penal și a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Turda, au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de doi bărbați de 38, respectiv 46 ani, din comuna Iara, județul Cluj pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și amenințare, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

 În fapt, la data de  02.12.2017, în jurul orelor 20.30, în timp ce persoana vătămată, o femeie, se afla pe o stradă din municipiul Turda, a fost acostată de primul bărbat și urcată împotriva împotriva voinței sale, sub amenințarea unui cuțit, în autoturismul condus de cel de-al doilea bărbat, după care a fost transportată în comuna Iara.

Pe traseul parcurs, bărbatul de 38 ani a părăsit autoturismul de mai multe ori, timp în care persoana vătămată a fost închisă în autoturism de către conducătorul auto.

Față de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore,          urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda cu propunere de arestare preventivă.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh