20
Sam, Apr
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În ultimele 5 zile, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, au organizat acțiuni punctuale pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

In cadrul acțiunilor au fost verificate 18 mijloace de transport și legitimate 23 de persoane, fiind confiscate două autovehicule.

De exemplu, la data de 26 martie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Măguri - Răcătău au depistat în trafic un bărbat, de 46 de ani, din comuna Gilău, care transporta cu o autoutilitară 6,70 metri cubi de lemn rotund rășinoase, fără aviz de însoțire. Materialul lemnos era fasonat la lungimea autoutilitarei, fiind acoperit cu o prelată pentru a disimula transportul.

Acesta a fost depistat pe DJ107N, pe raza localității Someșu Rece. În urma controlului efectuat, s-a stabilit că autoutilitara avea inspecția tehnică periodică expirată și nu avea poliția RCA valabilă.

În baza celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional, iar autoutilitara fost confiscată. De asemenea, materialul lemnos a fost confiscat.

Un alt transport ilicit de material lemnos a fost depistat de către polițiști la data de 23 martie, în jurul orei 05:00. La data menționată, a fost identificat un bărbat, de 53 de ani, din comuna Gilău, în timp ce transporta cu un autovehicul material lemnos, pe DJ107P, la intrare în localitatea Gilău.

Acesta transporta circa 3 metri cubi de cherestea rășinoase, în valoare de peste 2.000 lei, fără aviz de însoțire sau alte documente legale de provenință și transport,  motiv pentru care a fost sancționat contravențional. De asemenea, materialul lemnos și autoutilitara au fost confiscate.

Polițiștii vor continua acțiunile pe această linie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh