19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii  din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii  au organizat şi desfăşurat o acţiune de asigurare şi menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică cu ocazia Târgului  săptămânal care se desfăşoară pe raza municipiului. Câmpia Turzii. 

La data de 21 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au organizat şi desfăşurat cu ocazia Târgului săptămânal ce se desfăşoară pe raza municipiului, o acţiune de asigurare şi menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică. Au fost avute în vedere prevenirea şi combaterea faptelor de natură economică, judiciară şi siguranţă rutieră pe D.J.150 și D.N. 15 E-60.

În cadrul activităţilor au fost legitimate 88 de persoane, au fost controlate 55 de vehicule, au fost verificaţi 11 producători agricoli şi 10 persoane fizice autorizate.

Pentru abaterile de la legislaţia în vigoare, au fost aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale, 31 conform  OUG 195/2002  privind circulaţia pe drumurile publice, fiind reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă determinată 2 permise de conducere reținute. Au mai fost aplicate sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea  Legii 12/1990 privin comerţul stradal ilicit, respectiv 6 sancţiuni aplicate, 3 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice conform Legii nr. 61/1991 republicată, în alte 4 cazuri fiind aplicate sancţiuni pentru încălcarea altor acte normative. De asemea au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 1700 de lei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh