20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 10.12.2018, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul de Investigaţii Criminale, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat, de 28 de ani, din Cluj-Napoca (fără locuinţă) pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

În fapt, la data de 10.12.2018, în jurul orei 11:00, o femeie de 58 de ani din  comuna Cuzdrioara, jud. Cluj, s-a prezentat la sediul Secţiei 6 Poliţie, unde a sesizat faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 10:00, a fost acostată pe stradă de o persoană necunoscută, de sex masculin, care, sub diverse pretexte, a condus-o la un imobil nelocuit aflat pe raza secţiei, unde, prin acte de violenţă, a deposedat-o de un telefon mobil.

În scurt timp, în urma investigaţiilor poliţiştilor din cadrul Secţiei 6 Poliţie, bărbatul a fost depistat şi identificat, acesta fiind condus la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, unde poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au dispus prin ordonanţă extinderea urmăririi penale şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

După sustragerea bunurilor, bărbatul ar fi închis persoana vătămată în baia imobilului, asigurând uşa cu cheia astfel ca aceasta să nu poată părăsi incinta, restricţionându-i libertatea de mişcare.

În urma săvârşirii infracţiunii, persoana vătămată nu a suferit leziuni vizibile care să necesite îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh