28
Dum, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

1.800 de persoane legitimate, 136 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 21.100 lei.actiuni politie

 În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii clujeni, împreună cu jandarmi şi polițiști locali au desfăşurat acţiuni de verificare a modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă.

 La aceste activităţi au participat 549 de efective.

 Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate circa 160 de societăți comerciale, 188 de obiective de interes, 218 mijloace de transport persoane, fiind legitimate aproximativ 1.800 de persoane.

 În urma abaterilor constatate, în ultimele 24 de ore au fost aplicate 136 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 21.100 lei.

 EXEMPLU:

 Controalele derulate în cooperare cu celelalte instituții responsabile pe raza municipiului Dej și a comunelor arondate în scopul impunerii respectării măsurilor de protecție au vizat, în special zonele aglomerate, obiective de interes, societăți comerciale, precum și mijloace de transport persoane.

 Peste 100 de persoane au fost legitimate în cadrul activităților, iar în urma abaterilor de la normele Legii 55/2020 au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale.

 Polițiștii implicați în activitățile preventiv-reactive au urmărit totodată și asigurarea siguranței rutiere, fiind astfel controlate în trafic aproximativ 70 de autovehicule, ocazie cu care au fost constatate trei infracțiuni rutiere.

 Conducătorii auto depistați sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

În total au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale, 40 dintre acestea conform OUG 195/2002.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh