27
Sam, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cursul zilei de ieri, în intervalul 07.00-09.00, 17.00-19.00, polițiștii clujeni au continuat seria activităților derulate în scopul impunerii respectării prevederilor legale din domeniul legislației rutiere și combaterii faptelor antisociale.

O atenție deosebită a fost acordată prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și a consumului de băuturi alcoolice sau a altor substanțe.politia rutiera

Pe raza întregului județ, polițiștii rutieri, de ordine publică și transporturi au acționat integrat, în cele patru ore fiind aplicate în total peste 190 de sancțiuni contravenționale, cu preponderență acestea reprezentând încălcări ale normelor de circulație pe drumurile publice.

Astfel, abaterile înregistrate au condus la reținerea a 18 permise de conducere, 8 dintre acestea pentru depășirea vitezei legale, fiind retrase și 10 certificate de înmatriculare, ca urmare a neregulilor privind starea tehnică a vehiculelor.

De asemenea, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au acționat în colaborare cu polițiștii rutieri și de ordine publică în vederea combaterii evenimentelor rutiere produse în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh