02
Joi, Mai
2 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 28 februarie a.c., în urma investigațiilor și cercetărilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida, alături de cei ai Secției 9 Poliție Rurală Turda au identificat o femeie de 36 de ani și alte două tinere, de 14 și 15 ani, din județul Cluj, bănuite de comiterea unui furt din locuință.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 27 februarie a.c., în intervalul orar 10.45-12.30, cele trei ar fi sustras suma de 55.000 de lei, dintr-un imobil situat în comuna Feleacu.

La data de 28 februarie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în localitatea Viișoara. În cadrul activității a fost găsită și recuperată suma de 53.356 de lei.

Perchezițiile au beneficiat de suportul specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh