02
Joi, Mai
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În data de 30 iunie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca, Secțiile 1-7, împreună cu polițiștii de investigații criminale, polițiștii rutieri, specialiști ai Serviciului Criminalistic, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale, a jandarmilor și a polițiștilor locali au desfășurat o acțiune punctuală în vederea prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională, depistării persoanelor urmărite în temeiul legii sau care se sustrag cercetărilor, precum și asigurării unui climat optim de siguranță publică.

Activitățile s-au derulat pe raza întregului municipiu, dar și în zonele limitrofe unde sunt comise frecvent fapte antisociale.

În cadrul activităților au fost legitimate peste 150 de persoane, verificate peste 30 de autovehicule, fiind puse în aplicare 8 mandate de aducere pe numele unor persoane care se sustrăgeau cercetărilor, iar alte 2 persoane bănuite de comiterea unor fapte de natură penală au fost conduse la sediul Poliției, în vederea amprentării și fotografierii.

Exemplu semnificativ:

Azi 30 iunie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat verificări la o adresă de pe Calea Dezmirului, din Cluj-Napoca, cu privire la un tânăr de 18 ani, pe numele căruia a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta nu a respectat măsura impusă de magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

Ca urmare a activităților investigativ-operative, tânărul a fost identificat în scurt timp pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Activitățile de cercetare penală sunt continuate sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh