02
Joi, Mai
2 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cursul nopții de 15/15 octombrie a.c., în intervalul orar 21.00 – 01.00, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au desfășurat o acțiune în zona nodului rutier din localitatea Gilău, pentru combaterea evenimentelor negative, survenite ca urmare a nerespectării regulilor de circulație, în special a depășirilor neregulamentare și a circulației pe sensul opus de mers.

Astfel că, în urma acțiunii au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7.000 de lei, fiind reținute 5 permise de conducere, dintre care 3 pentru circulație pe sensul opus de mers, 1 pentru depășire neregulamentară și 1 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

 Exemple semnificative:

 În jurul orei 22.30,  pe breteaua de urcare pe autostrada A3, dinspre localitatea Gilău, polițiștii au depistat un conducător auto în vârstă de 29 de ani, care a efectuat manevra de depășire a două autoturisme în zona de acțiune a indicatorului „depășirea interzisă”

**

În intervalul 22.35 – 23.40, 3 conducători auto cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani au fost depistați circulând pe sensul opus de mers, în mod nejustificat, pe breteaua de urcare a autostrăzii A3, dinspre localitatea Gilău.

În toate cazurile conducătorii auto au fost sancționați contravențional, iar ca măsură tehnico-administrativă polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh