19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Azi, 30.09.2016, ultima zi din cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii, între orele 10:00-13:00, poliţişti din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu poliţiştii rutieri au desfăşurat în municipiul Turda o serie de activităţi de educaţie rutieră pentru marcarea zilei dedicate siguranţei rutiere.

Activităţile au debutat cu o întâlnire între poliţişti şi persoanele din cadrul Centrului de zi pentru vârstnici Turda, politiştii transmiţându-le recomandari şi sfaturi preventive celor 25 de participanţi prezenţi.

În continuare, un echipaj de poliţie rutieră s-a deplasat în parcul municipal Turda unde poliţiştii s-au întalnit cu copiii prezenţi la evenimentul „Gândeşte verde, gândeşte curat”. Copiilor le-au fost transmise sfaturi preventive şi le-au fost dăruite caiete cu recomnadari preventive specifice vârstei.

Ziua s-a încheiat printr-o activitate de informare la un liceu din municipiul Turda la care au participat peste 150 de liceeni, discutiile axându-se pe tema adoptării unui comportament preventiv în trafic.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh