28
Joi, Mar
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O informare primită din partea Poliției Turda relevă faptul că un bărbat de 35 de ani ar fi comis două spargeri de magazine într-o singură seară, cauzând un prejudiciu total de peste o jumătate de miliard de lei vechi. Este vorba de magazinul Altex, de lângă Kaufland, de unde ar fi sustras circa 40 de telefoane smartphone, și de magazinul Succes de pe strada Rapsodiei, ale cărei uși poartă și acum urmele loviturilor aplicate de spărgător.

„La data de 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au reținut un bărbat, de 35 de ani, din Turda, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere. În fapt, la data de 30.10.2016, în jurul orei 18:25, acesta ar fi distrus ușile culisante cu geam antiefracție care asigurau calea de acces în incinta unui magazin din municipiul Turda, cauzând un prejudiciu de 10.000 lei. 

La aceeași dată, în jurul orei 19:25, bărbatul ar fi pătruns prin efracție în incinta altui magazin, din municipiul Turda, de unde ar fi sustras 40 de telefoane mobile tip smartphone, în valoare de aproximativ 41.000 de lei”, relatează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

În același buletin informativ se mai arată că: „La scurt timp de la comiterea faptelor, bărbatul a fost depistat de către polițiști pe raza municipiului Cluj-Napoca. Asupra acestuia au fost găsite 30 de telefoane mobile, bunuri pe care le-ar fi sustras din magazin. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de circa 70%”.

 

În urma probatoriului administrat de polițiștii anchetatori, la data de 31 octombrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia Judecătoria Turda emițând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh