03
Vi, Mai
1 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

salina-touristica-2014-1Salina Turda a participat la Târgul de Turism Touristica, ediția a 10-a, cel mai important târg de turism din Transilvania,  care a avut loc  la  Polus Center, Cluj-Napoca “, în perioada 21-23.03.2014.  Participarea la Târgul de Turism Touristica  este una din acțiunile care fac parte din strategia de dezvoltare și promovare turistică a Salinei Turda.

Târgul de Turism Touristica se desfășoară în două ediții pe an, una de vară și alta de iarnă oferind posibilitatea experţilor din domeniu, de a prezenta și promova destinații inedite, într-un cadru informal și plăcut. La târg au fost peste 14.000 de vizitatori care au vizitat standurile celor 70 de expozanți.

salina-touristica-2014-2În cadrul târgului, Salina Turda a promovat reducerea de 50% acordată pentru elevi la biletele de intrare în Salina în perioada „Școala altfel” 07-11.04.2014.

Salina Turda a fost reprezentată de Gianina Ciobanca - consilier marketing, Ananie Hirișcău - coordonator,  Nemes Arpad  și Attila Lovasz - ghid turistic.

Standul Salinei a avut un mare număr de vizitatori, care și-au manifestat intenția de a veni sau reveni la „cel mai frumos loc subteran din lume” (sursa Business Insider) .salina-touristica-2014-3

Pin It