28
Joi, Mar
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tânărul pugilist Alexandru Suciu a fost invitat ieri în fața Consiliului local Turda, care a hotărât să-l premieze cu suma de 1.500 de lei, „pentru performanțele sportive deosebite obținute la Campionatul Național de Box - Juniori”.

Sportivul în vârstă de 16 ani este elev al Colegiului „Emil Negruțiu” din Turda și activează în cadrul Clubului Sportiv Box Trif Turda. La Campionatul Național de Box, desfășurat în 29 octombrie 2016 la Târgu Jiu, Alexandru Suciu a obținut titlul de vicecampion, dar el deține și alte rezultate remarcabile obținute în cadrul altor discipline sportive.

 

Tânărul sportiv a fost prezent în cadrul ședinței Consiliului local din 2 februarie, însoțit de antrenorul său, Augustin Trif. Acesta din urmă și-a lăudat elevul pentru seriozitatea cu care se antrenează, susinând că pugilistul și-a îmbunătățit inclusiv rezultatele la învățătură și comportamentul.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh