27
Sam, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ASFC CHIMIA TURDA aduce la cunoștința cetățenilor Municipiului Turda înființarea OFICIALĂ a entității noastre sportive cu denumirea mai sus menționată, al cărei scop  PRINCIPAL este, conform STATUTULUI, practicarea activității  fotbalistice la  nivel de Liga a V-a, iar scop SECUNDAR - promovarea oricăror activități  sportive INDIVIDUALE sau DE ECHIPĂ, la nivel de AMATORI, încurajând și sprijinind sportul de masă.

Această Asociație Sportivă a luat ființă la inițiativa a 3 (trei) oameni inimoși care și-au propus să oficializeze și să stimuleze practicarea sportului în rândul cetățenilor indiferent de vârstă, etnie, sex sau orientare religioasă, oferind și celor care, din cauza jobului, nu pot performa sportiv, oportunitatea de a face mișcare în cadru organizat, deviza noastră fiind MENS SANA IN CORPORE SANO.

Beneficiind de aportul MEMBRILOR FONDATORI cât și de sprijinul celor care au aderat la mișcarea noastră sportivă, jucători și fani, la momentul actual, ASFC CHIMIA TURDA dispune de  un lot de 30 de jucători legitimați la AJF CLUJ la nivelul Ligii a V-a, zona Câmpia Turzii, precum și de un lot de 18 jucători de fotbal pe teren redus legitimați la FRF care activează in Campionatul de Minifotbal Turda.

Pe această cale mulțumim pentru sprijinul acordat de noua Administrație Locală, reprezentată de Primarul Matei Cristian Octavian, cât și de Consiliul Local Turda, care au înțeles și ne-au sprijinit  în a ne pune la dispoziție un vestiar și un teren de fotbal în cadrul Stadionului Municipal Turda, unde ne vom disputa etapele  programate „acasă”.

 

ASFC CHIMIA TURDA

 

Vicepreședinte BUSUIOC ANTI BĂNICA     Secretar POP ARTIMIE CRISTIAN

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh