19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În ultimele două săptămâni Clubul Samurai Turda a participat la două evenimente importante din calendarul competițional din acest an al Federației Române de Karate W.U.K.F.

Primul dintre cele două evenimente a avut loc la Arad în perioada 25-26.02.2017 unde clubul gazdă, Banzai Karate, în colaborare cu Federația Română de Karate WUKF a organizat Cupa Banzai o competiție Internațională. Și în acest an competiția a fost grea, la startul căruia s-au aliniat aproape  400 de sportivi din întreaga țară și din străinătate.        

Clubul nostru a deplasat la acest eveniment un număr de 9 sportivi: Lobonț Diana, Urcan Diana, Câmpean Rareș, Baldoghi Laura, Horvat Raul, Chiorean Alexandru, Rotaru Cosmin, Sămărtinean Horațiu și Lazăr Ariana. Sportivii noștri au reușit să cucerească un număr de 6 medalii dintre care 2 de aur prin sportivele Lobonț Diana la kihon 9-10 ani și Urcan Diana la Kata 15-17 ani, 2 medalii de argint prin Câmpean Rareș la Kata 11-12 ani și Baldoghi Laura la Kata 18-21 ani și 2 medalii de bronz prin Horvat Raul la Kata 11-12 ani și Chiorean Alexandru la Kata 15-17 ani.

 

Despre celălalt eveniment, veți putea citi într-un material succesiv.

 

(Foto arhivă)

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh