19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cea mai bună înotătoare, la evenimentul caritabil organizat de Clubul Rotary din Câmpia Turzii, la Bazinul didactic școlar din Turda a fost Olcsvari Nora, de doar 14 ani, care a reușit să înoate nu mai puțin de 182 de lungimi de bazin. La fete, Nora a fost secondată de Fodor Noemi (15 ani), cu 160 de lungimi de bazin și Adelina Marcu (11 ani), cu 156 de lungimi.

Tânărul înotător de doar 15 ani, Mihai Alexandrescu (foto), a câștigat semimaratonul de înot organizat de Clubul Rotary Câmpia Turzii, fiind declarat cel mai bun înotător cu 178 de lungimi de bazin. El a fost urmat de Alexandru Todea (14 ani) și Claudiu Grec (18 ani),  cu câte 170 și, respectiv, 162 de lungimi de bazin.

Vezi in tabelul de mai jos rezultatele complete.

Sâmbătă 18 martie 2017, Club Rotary Câmpia Turzii în parteneriat cu Club Sportiv Delfinii Turda şi Salina Turda a organizat un eveniment caritabil având ca scop strângerea de fonduri pentru Tiberiu Suciu, un tânăr din Câmpia Turzii diagnosticat cu leucemie.

În cadrul acestui semimaraton de înot, care a dura 12 ore (10-22) au fost implicate 10 echipe a câte 12 sportivi. Ei au înotat prin rotație în reprize de 15 minute, în cadrul a 3 serii de 4 ore.

Participanții, 135 la număr, au fost atât sportivi de performanță, cât  şi amatori, copii si adolescenți, dar şi reprezentanți ai vârstei a III-a. În total s-a înotat 263,15 km.

„Pe lângă strângerea de fonduri pentru Tiberiu, Club Rotary şi-a propus promovarea sportului prin susținerea performanței. La final toți participanții au fost premiați primind fiecare în mod simbolic o medalie şi o diplomă. Au fost acordate şi cupe pentru titluri precum cel mai tânăr/ bătrân înotător sau cel mai bun înotător. De asemenea au urcat pe podium primele 3 echipe care au acumulat cei mai mulți kilometri înotați. Suma de bani care s-a strâns în cadrul acestui eveniment este de 12.150 RON. Clubul Rotary Câmpia Turzii doreşte ca acest Semimaraton de înot să aibă loc în fiecare an, pentru promovarea performanței în sport, dar şi pentru susținerea altor proiecte. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat!”, transmite Doru Chiper, președintele RC Câmpia Turzii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh