25
Joi, Apr
6 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Flaviu Sâsâeac, președintele celor de la AHC Potaissa Turda, echipa de handbal de Liga I a turdenilor, nu înțelege să lase garda jos, ba dimpotrivă, după înfrângerea usturătoare suferită aproape de Cercul Polar, în recea Islandă, 30 – 22 în compania formației Valur Reykjavik. (Meciul a fost tratat pe larg de cei de la Prosport, aici: http://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/potaissa-turda-pierdut-8-goluri-diferenta-valur-reykjavik-prima-mansa-semifinalei-challenge-cup-toate-prudent-previziuni-data-aceasta-lansez-provocare-cat-serioasa-jucatorilor-16242566

Flaviu Sâsâeac a simțit că a sosit momentul să-și încurajeze echipa și să o îndemne la luptă, chiar dacă diferența înregistrată în partida tur pare insurmontabilă: „Probabil că astăzi mulţi binevoitori au fost satisfăcuţi de ceea ce am păţit în Islanda. Cu siguranţă însă cei care ne iubesc necondiţionat ne sunt 100% alături mai ales acum. Cu toate că sunt prudent în previziuni despre echipa noastră, de data aceasta o să lansez o provocare cât se poate de serioasă jucătorilor AHC Potaissa Turda: să uite tot ce s-a întamplat azi şi începând cu acest moment să pregătim revanşa de săptămâna viitoare! O revanţă faţă de ei înşişi, în care putem pierde, face egal, dar putem şi să câştigăm la 9 goluri. Oricare ar fi deznodământul, revanşa va consta în dăruire! Și asta pentru cei ce vor fi în sala Gh. Barițiu și le vor demonstra precum mereu că au toată încrederea în ei! Adrian Tenghea, Lucian Varo, Fleser, Pavel Razvan, Ignat, Lazar Radu, Georgică Cîntec, Amihaesi Silvian, Marian Raul, Teodor Pintoiu, Adomnicai Cristian Vio, Roman Zacaciurin, Thalmaier, Huta, Iancu si Stef Ionut Si Adina, plus Nenad Savic, Rotaru și Laslo Alex, voi toti, va trebui sa demonstrati valoarea grupului pe care îl formați! Eu am toata încrederea în voi! Mai trebuie să o aveți și voi și vom reuși o nouă minune! Nu există altă variantă în săptămâna ce urmează!, a postat Sâsâeac pe pagina personală de Facebook.

Și pagina oficială a echipei are un mesaj pentru băieți: Valur - Potaissa 30-22. Mai e o luptă si nu cedăm până la sfârșit, DAR să ținem cont unde și cum am ajuns! Angrenați în trei competiții, cu multe probleme de lot, băieții ăștia sunt niște eroi! S-au luptat și la fel o vor face și la Turda! Suntem cei mai buni, indiferent de rezultatul meciului retur! Hai Potaissa! Turda va fierbe în ziua returului cu Valur! Duminică suntem o familie!”, este mesajul mobilizator al administratorilor paginii.

Returul meciului cu islandezii va avea loc duminica viitoare, pe 30 aprilie 2017, de la ora 18.00.

 

Hai Potaissa!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh