27
Sam, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

cupa-potaissa-organizatoriCea de-a doua ediție a Cupei ”Potaissa” la pescuit la crap, organizată de clubul turdean Potaissa Crap Club are loc în aceste zile pe un lac foarte iubit de pescari, din Ungaria.

21 de echipe, 17 din Romania, trei din Ungaria și una din Ucraina își vor disputa întâietatea în cadrul concursului pe care organizatorii săi îl doresc să devină unul tradițional. Competiția începe duminică, 22 iunie și se va încheia joi, 26 iunie, la amiază.

Țara vecină se pare că pune mult mai multe facilități la dispoziția pescarilor sportivi, în special pentru cei interesați în principal de pescuitul la crap, cel puțin așa consideră organizatorii turdeni.

Președintele clubului, Lucian Papiu, împreună cu alți colegi de echipă a mai concurat pe lacul care găzduiește această primă ediție a Cupei ”Potaissa”, declarându-se încântați de condițiile de pescuit și cazare de acolo. Ca și la prima ediție însă, desfășurată anul trecut, ei nu se vor număra printre echipele concurente, membrii Clubului Crap Club Potaissa fiind implicați doar în organizare, punând consistent umărul la buna desfășurare a competiției.

 

Așadar, în perioada 22 iunie - 26 iunie se va desfăşura concursul de pescuit Cupa ”Potaissa”, la crap, ediţia I, sub patronajul Clubului Potaissa Crap Turda, la Ozetanya (Ungaria).

La finalul concursului vor fi premiate 10echipe. Trei premii la general și șase pe sectoare, plus un premiu pentru captură:
Locul I general – 3.000 euro
Locul II general – 2.000 euro
Locul III general – 1.000 euro
Premii pe sectoarele A,B,C:
Locul I pe sector – cupa+produse de la sponsori
Locul II pe sector – cupa+produse de la sponsori

Premiul pentru cea mai mare captură este de 400 euro. Conform conducerii Potaissa Crap Club clasamentul se va face în funcţie de calitate şi cantitatea de peşte prins, iar premiile nu se vor cumula, astfel o echipă poate primii doar un premiu în funcţie de importanţa acestuia. Se cumulează doar captura cu oricare premiu. Cele 10 echipe premiate vor primii cate 3 cupe iar toți participanții vor primi medalii.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh