16
Ma, Apr
13 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

miscam-cornelInimosul atlet veteran turdean, Cornel Mișca, nu vrea să se oprească din alergat în cida accidentării care îl face să șchiopăteze la fiecare pas. Mișca va participa în prima săptămână a lunii viitoare, la o competiție de tip semi-maraton organizată sub Tâmpa, la Brașov.

Înscrierile se pot face online până în 22 martie pe semimaraton.ro sau în seara zilei de 4 aprilie și în dimineața concursului la standul special amenajat. Taxa de participare la  Semi-maraton Brașov Intersport este de 110 lei, la care dacă adăugăm transportul și o cazare minimă, obținem o sumă pe care Cornel Mișca abia și-o poate permite.

Mi-aș dori să-mi găsesc și eu un sponsor, să-mi plătească participările la competiții. Nu cer sume uriașe dar, cu toate acestea, nici măcar cei de la Primăria Turda nu îl sprijină pe Mișca Cornel”, ni se plânge atletul care a făcut să se vorbească frumos despre orașul nostru timp de decenii, prin participările sale la competiții naționale, europene și internaționale.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh