23
Ma, Apr
10 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

petre-santeiu-sept-2013Tenismanul turdean Petru Santeiu a câștigat turneul de tenis ”Cupa Mureș”, din cadrul Circuitului Național F.R.T. Turdeanul a ieșit victorios din competiția de simplu + 60 de ani, după ce a dispus de Sztancsuy, în semifinală, cu scorul de 6-1 6-1, iar în finală l-a învins pe unul dintre cei mai valoroși jucători de la această categorie de vârstă Valentin Raus, cu scorul de 6-4 6-3.

Pentru Santeiu victoria din finală este cu atât mai importantă cu cât, susține profesorul turdean, în meciurile directe nu l-a mai învins pe Raus de vreo 7 ani, însă a făcut-o acum, chiar pe terenul adversarului, întrucât Valentin Raus este legitimat al C.S.U. Târgu Mureș.

Cupa Mureș s-a desfășurat la moderna bază sportivă a CSU Târgu Mureș, în perioada 19-22.09.2013, cu participarea a peste 60 de jucători din întreaga țară.

Cu Victoria din județul vecin, Petru Santeiu a ajuns în acest an la un total de 12 turnee câștigate, la simplu sau dublu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh