29
Vi, Mar
17 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 santeiu-campion-1Cunoscutul tenisman și profesor de sport Petre Santei a redevenit campion național, de această dată la categoria de vârstă +60, după ce a cucerit nu mai puțin de patru medalii de aur în doar două săptămâni.

Campionatul național s-a desfășurat la Pitești, în perioada 19-23 iunie. Petre Santeiu ne povestește despre ultima competiție la care a participat: ”Concurenții au fost destui, au fost primii jucători, întotdeauna vin primii jucători cei mai buni, cel puțin la categoria mea. Au fost, per total, la toate categoriile 100 și ceva de jucători. La mine a fost tablou de 16, într-adevăr cei mai buni jucători, in finala am jucat-o cu același adversar de la internaționala de la București, cu Albu Mihai”, relatează chiar Santeiu.

Profesorul i-a învins pe toți adversarii întâlniți la campionatele naționale în două seturi, destul de ușor, confirmând forma deosebită prin care trece.

santeiu-campion-2L-am găsit la terenul său de tenis din Parcul Tineretului purtând, mândru, tricoul de campion național, în culorile roșu, galben și albastru, antrenând pe unul dintre cei mai promițători copii iubitori de tenis din Turda.

"Am reușit să câștig și titlul la dublu, cu același coleg al meu de la europene unde am luat locul 3, dar  la București am luat locul 1, iar la națională locul 1. M-am înscris la turneu la Barcelona, care se desfășoară în perioada 15-22 iulie, un turneu de gradul 1 mondial.

Daca voi avea și un sprijin, sută la sută că mă duc, daca nu, s-ar putea să nu mă duc…”, spune deținătorul a nu mai puțin de 15 titluri naționale și câștigătorul a peste 70 de turnee de-a lungul carierei sale.

Anul acesta urmează, pentru tenismenul de peste 60 de ani, Petre Santeiu, campionatele mondiale, la Piorsah în Austria, din luna septembrie pentru care se pregătește asiduu pentru a ajunge , atunci, în vârf de formă. Pregătirile le va face în Spania și-n Franța unde se va pregăti cam o lună, fără turnee, doar pregătiri.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh