25
Joi, Apr
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 crap-club-potaissaPrima ediție a Cupei ”Potaissa” la crap, organizată de clubul turdean Potaissa Crap nu se va desfășura în Turda sau împrejurimi, așa cum ar putea crede oricine la o primă vedere ci tocmai în Ungaria. Țara vecină se pare că pune mult mai multe facilități la dispoziția pescarilor sportivi, în special pentru cei interesați în principal de pescuitul la crap, cel puțin așa consideră organizatorii. Președintele clubului, Lucian Papiu, împreună cu alți colegi de echipă a mai concurat pe lacul care găzduiește această primă ediție a Cupei ”Potaissa”, declarându-se încântați de condițiile de pescuit și cazare de acolo. De această dată însă, ei nu se vor număra printre echipele concurente, membrii Clubului Crap Club Potaissa fiind implicați doar în organizare, punând consistent umărul la buna desfășurare a competiției.

Așadar, în perioada 23 iunie - 27 iunie se va desfăşura concursul de pescuit Cupa ”Potaissa”, la crap, ediţia I, sub patronajul Clubului Potaissa Crap Turda, la Ozetanya (Ungaria). La start se vor afla 21 de echipe fiecare echipă având în componenţă 2 sau 3 membri, regulamentul de desfăşurare fiind afişat în detaliu pe site-ul http://www.potaissacrapclub.ro/regulament-concurs.html.

La finalul concursului se vor acorda 3 premii la general şi 6 premii pe sectoare, iar fiecare concurent va primii câte o medalie de participare. La general, locul I va primii 3000 euro, locul secund - 2000 euro iar locul al treilea 1000 de euro. Câştigătorii premiilor pe sectoare vor merge acasă cu binemeritatele cupe dar şi cu produse din partea sponsorilor. Și premiul pentru captură este unul foarte important, valorând 400 de euro, el ajungând la pescarul care reușește să prindă crapul care cântărește cel mai mult.

Conform conducerii Potaissa Crap Club clasamentul se va face în funcţie de calitate şi cantitatea de peşte prins, iar premiile nu se vor cumula, astfel o echipă poate primii doar un premiu în funcţie de importanţa acestuia.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh