25
Joi, Apr
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 cupe-somleaClubul sportiv Sportline Turda a împlinit trei ani de existență. În acest timp, în club s-au format mai multe grupe de copii care nu numai că au descifrat tainele sportului rege dar au crescut mai sănătoși, mai pregătiți pentru viața modern, stresantă și complicată. Sub cupola clubului activează Școala de fotbal ”Adrian Șomlea”.

La momentul aniversar au fost prezenți părinți și alte rude ale micuților fotbaliști, dar și apropiați ai clubului care și-au disputat în meciuri amicale câștigarea unei lăzi de bere. ”Dacii” i-au bătut pe ”Tunari” cu 3 la 0 în finală dar apoi au trebuit să se recunoască învinși de echipa antrenorilor și staff-ului Sportline, printre care foști fotbaliști, cu același scor net, 3-0.

cupa-somlea-1Sărbătoarea celor de la Sportline a fost onorată cu prezența consilierului local USL, Cristian Matei, cel care din postura de președinte al comisiei de buget finanțe a promis sprijin financiar pentru activitățile micuților fotbaliști de aici. Un sprijin care, conform declarațiilor patronului Gicu Tothăzan, au lipsit în cei trei ani de activitate.

cupa-somlea-2Familiile celor de la Sportline au petrecut o frumoasă zi aniversară, cu mici, bere și răcoritoare, în vecinătatea terenurilor de fotbal ale clubului, dincolo de podul de peste Arieș din Oprișani. Cei mici au fost recompensați cu cupe și diplome, făcându-li-se sărbătoarea și mai frumoasă.matei-tothazan

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh