26
Vi, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 santei1Turda a avut un reprezentant la Campionatul European de Tenis pentru Seniori, în persoana cunoscutului tenismen Petre Santeiu, cel care dealtfel ne reprezintă cu cinste, de atâția ani, în competițiile de gen. Campionatul European de Tenis destinat seniorilor femei și bărbați s-a desfășurat în capitala statului vecin, la Sofia (Bulgaria), în perioada 27 aprilie - 3 mai 2013.

Reprezentantul nostru a reușit să urce până pe locurile 9-16, dintr-un total de peste 150 de competitor.

santei3La dublu masculin, categoria peste 60 de ani, perechea Petre Santeiu/Aurel Pârjol a reușit o clasare chiar mai bună.  ”Profesorul Petre Santeiu ne relatează despre participarea sa la acest turneu: ”Am participat la Campionatul European de Tenis pentru veterani. Au participat peste 150 de concurenţi din toată Europa. La categoria mea, peste 60 de ani, am intrat în primii 16, deci locul 9-16, tabloul fiind de 32. La dublu am intrat în primii patru, am pierdut o semifinală cu un austriac şi un neamţ, 13-11 în break-ul decisiv, am luat medalie de bronz. Organizarea turneului a fost foarte bună din toate punctele de vedere. Am avut şi sprijin din partea Primăriei Turda”, ne-a declarat Petre Santeiu la întoarcerea sa de la Sofia.

Despre gândurile de viitor, tenismenul veteran ne-a mărturisit: ”Am acum un turneu mondial de gradul trei la Bucureşti, turneu care anul trecut l-am câştigat. Apoi Campionatul Naţional la Piteşti, un Campionat European deschis tuturor ţărilor, mai sunt ceva concursuri la Bourdeux, Barcelona şi unul în Mariánské Lázně în Cehia”.

santei2Îi dorim succes la toate aceste competiții, să ne reprezinte cu cinste pe toți turdenii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh