20
Sam, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mâine, 18 iulie, sunt programate la Viena, în Austria, câteva trageri la sorți extrem de importante pentru suflarea handbalistică din România.

Una dintre ele va stabili programul campaniei de calificare a naționalei masculine de handbal la Campionatul Mondial din 2019, găzduit de Germania şi Danemarca. Tragerea la sorți este programată mâine, la sediul Federației Europene de Handbal, începând cu ora locală 15, adică de la ora 16 – ora României. Naționalele de handbal a 23 de naţiuni vor începe calificările în octombrie, iar mâine, la tragerea la sorți, România va fi unul din cei şase capi de serie.

Tot mâine își va afla și echipa turdeană de handbal primul adversar din ediția 2017-2018 a Cupei Challenge, a cărui finalistă a fost în ediția precedentă. Tragerea la sorți va stabili meciurile din cadrul rundei a II-a din cadrul competiției.

Președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, a declarat în conferința de presă organizată cu ocazia întrunirii lotului pentru pregătirea ediției de campionat 2017-2018 că handbaliștii turdeni doresc să ajungă să joace, din nou, finala.

Tragerile la sorți pot fi urmărite live la adresa https://www.facebook.com/ehfeuro/

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh