19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Joi de la ora 19, terenul CFR din Complexul Sportiv Poiana, a găzduit partida de fotbal cu  caracter de verificare dintre Chimia Turda și Arieșul Mihai Viteazu. Inițial, acest joc a fost programat să se dispute pe terenul din Mihai Viteazu, numai că societatea care asigură mentenanța la baza sportivă din Mihai Viteazu, a înlocuit gliile din suprafețele de poartă.

Jocul a început cum nu se putea mai bine pentru elevi lui Lucian Roșu, care la prima acțiune pe poartă în debutul jocului a deschis scorul pri Răzvan Pintilescu. Pe timpul primei părți atât gazdele cât și oaspeții au mai avut citeva oportunități că să marcheze, numai că uneori oportunitatea portarilor , iar alte ori imprecizia șuturilor a făcut ca scorul să fie limitat. Cosmin Siecoban, a dublat avantajul echipei din Mihai Viteazu, spre finalul primulyui mitan. După pauză tot echipa din Mihai Viteazu, a puncrtat  de încă două ori prin Mihail Râșteiu și Vlad Porumb. Elevii lui Bănică Busuioc, au redus din diferență prin Ovidiu Imbuzan, care a transformat o lovitură de la punctul cu var.

Chimia Turda - Arieșul Mihai Viteazu 1 - 4 (0-2)

Marcatori: Ovidiu Imbuzan (p) / Răzvan Pintilescu, Cosmin Siecoban, Mihail Râșteiu, Vlad Porumb.

Lucian Roșu, a avut la dispoziție următorul lot de jucători: Andrei Biliga - Cosmin Botaș, Zoltan Kopandy, Bogdan Buglea, Cosmin Siecoban, Vlad Porumb, Robert Macula, Răzvan Pintilescu, Horațiu Moldovan, Sebastian Varga, Dorian Rus. Au mai jucat: Radu Litean, Dănuț Pârțilă, Mihail Râșteiu și Cătălin Giurgiu.

Sâmbătă de la ora 11, Arieșul dispută un joc de verificare la Ocna Mureș în compania celor de la Soda.

------------------------

Preluare de pe pagina oficiala de Facebook a CS Arieșul Mihai Viteazul

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh