10
Lun, Dec
39 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

FCSB s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, pe ruta non-campioanelor, după 6-3 la „general" cu Viktoria Plzeň, vicecampioana Cehiei. În tur, a fost 2-2 iar în retur, la Plzeň, FCSB a reușit un spectaculos 4-1.

Asigurându-și circa 12 milioane de euro în cont pin accederea sigură în grupele Europa League, cea mai iubită echipă de fotbal din România și-a așteptat cuminte azi, începând cu ora 13, adversara din play off-ul Champions League. După ce a fost la un pas să devină cap de serie și să poată evita cei mai dificili adversari (dacă TSKA Moscova ar fi pierdut, FCSB ar fi aruncat-o pe Sporting Lisabona în cea de-a doua urnă valorică), vicecampioana Românei s-a aflat în urna a doua la tragerea la sorţi, alături de Istanbul Başakşehir, Nice, Hoffenheim şi Young Boys Berna.

Adversara din cele două manșe ale play off-ului Champions League a fost extrasă dintr-o urnă în care au intrat capii de serie: Sevilla, Napoli, Liverpool, ŢSKA Moscova şi Sporting Lisabona.

Sorții, așa cum a văzut în direct la Sport.ro, au decis ca reprezentanta României să înfrunte în cele două manşe care vor avea loc pe 15 şi, respectiv 22 august, pe Sportig Lisabona. Primul meci dintre cele două va fi la Lisabona, urmând ca meciul decisiv să se dispute pe Național Arena.

Ambele meciuri vor fi transmise în direct de Pro TV.

Dacă FCSB se califică mai departe, prin accederea în grupele Champions League, și-ar putea asigura de la UEFA suma de 40 de milioane de euro.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh